Shine-minerals

WELK MINERAAL
PAST BIJ JOU?

De werking van mineralen tegen geestelijke of lichamelijke klachten is al een zeer oud gebruik. Vele natuurvolken geloofden al heel vroeg dat stenen geneeskrachtige invloed uitoefenen op het denken en voelen.
Maar ze gebruikten de stenen ook als amuletten om negatieve invloeden tegen te gaan. Door de hele geschiedenis en bij veel verschillende volkeren zijn deze gebruiken altijd van groot belang gebleven.

Lees verder

BERGKRISTAL
……………………..

Geeft zelfvertrouwen en nieuwe energie, Reinigt en verhelderd, concentratie en helder denken. Geeft inzicht en helderheid bij geestelijke problemen. Is goed tegen heimwee en heft geestelijke blokkades op.

AMETHIST
………………..

Kalmeert en stimuleert de geest. Goede steen voor meditatie en hij bevordert een geestelijke reiniging en ontwikkeling.. Hij tempert drift, woede en haatgevoelens en vermindert angst, verdriet en heimwee.

ROZENKWARTS
…………………………

Bevordert de liefde, eigenliefde en fantasie en bevordert de creativiteit. Stimuleert de geestelijke ontwikkeling positief, werkt bedarend op opvliegende mensen, helpt moeilijkheden overwinnen. Herstelt zelfvertrouwen, helpt angsten, verdriet en zorgen te overwinnen.

TOPAAS
……………

Hij vermindert onrust en prikkelbaarheid en versterkt intellect, inspireert tot denken en brengt ons naar wijsheid. Het is een goede vriendschap steen, hij zet aan tot liefdevol begrip en inzicht in het wezen van de mens.

Wat is minerale make-up?

Zoals de naam reeds doet vermoeden bestaat minerale make-up volledig uit natuurlijke mineralen. Minerale make-up is vrij van ingrediënten als parfum, alcohol, kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Pascaud make-up producten zijn skin care producten die bestaan uit 100% zuivere pure mineralen van farmaceutische kwaliteit.

leestip

“Met minerale make-up
zal je huid echt
stralen en er gezonder
én jonger uitzien!”

… de voordelen: 
  • Kans op huidirritaties- en allergieën is zeer klein door de afwezigheid van schadelijke stoffen als kunstmatige kleur- en geurstoffen en conserveringsmiddelen.
  • De fijne textuur zorgt dat het licht aanvoelt op de huid en de poriën niet worden afgesloten. Mee-eters en puistjes blijven hierdoor eerder weg.
  • Heeft een antiseptische werking en is ontstekingswerend door de titanium dioxide en zinkoxide die erin zitten. Het beschermt de huid tegen irritaties en heeft een kalmerende en verzachtende werking. Ideaal voor mensen met acne.
  • Daarnaast bevat minerale make-up huidbeschermende eigenschappen, het beschermt de huid tegen UVA- en UVB stralen en voorkomt huidveroudering.


Met minerale make-up zal je huid echt stralen en er gezonder én jonger uitzien!

Doe de test!
…………………….

IS MIJN MINERALE MAKE UP 100% ZUIVER?

Pak een glas water en strooi hierin een beetje van je minerale make up. Wanneer de make-up 100 % zuiver is, blijft deze op het water drijven. Als de make-up oplost in het water of het water verkleurt of de make-up zinkt naar de bodem of de bestanddelen gaan schuimen:
dan is de make-up niet van zuivere kwaliteit!

Aanbrengen van minerale make-up

De manier waarop minerale make-up wordt aangebracht en in het bijzonder minerale foundation verschilt enigszins van de manier waarop traditionele make-up wordt aangebracht.

  • Gebruik op de eerste plaats een speciale poederkwast, bij voorkeur een kabuki kwast. Dit is een grote kwast met veel haren die de minerale poeder goed opneemt. Minerale foundation bestaat namelijk uit losse poeder.
  • De speciale techniek voor het aanbrengen van minerale poeder wordt ook wel aangeduid met de Engelse woorden: swirl-tap-buff. Deze techniek houdt in dat je eerst de kwast ronddraait in de poeder, terwijl je er tegelijkertijd zachtjes op duwt.
  • Vervolgens tik je de kwast af zodat de overmatige poeder eraf valt. Daarna breng je de poeder aan met licht draaiende bewegingen. De make-up moet licht aanvoelen. Let daarom op dat je de poeder niet te dik aanbrengt, zodat je geen masker-effect creëert.
Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan